LuxCamp

Stacaravans, glamping, appartementen en kampeerplaatsen

LuxCamp verhuurt heel veel stacaravans, lodgetenten, appartementen en staanplaatsen op camping Zaton Holiday Resort. LuxCamp biedt de stacaravans en tenten van verschillende aanbieders aan.

Stacaravans

LuxCamp biedt de stacaravans aan van verschillende aanbieders, hierdoor is de keuze groot. Ook stacaravans van buitenlandse aanbieders kun je boeken bij LuxCamp. Zo kun je onder andere de stacaravans van Al Fresco, Gebetsroither en Eurocamp bij LuxCamp boeken.

Je hebt de keuze uit wel 30 stacaravans bij LuxCamp. De stacaravans variëren in grootte en luxe, 2 of 3 slaapkamers, 1 of 2 badkamers, etc. Er zitten basic stacaravans bij, maar ook luxe lounge stacaravans.

Luxe stacaravans

Omdat LuxCamp de stacaravans van verschillende aanbieders verhuurt, is de keuze in luxe stacaravans groot. Denk hierbij aan stacaravans met een lekkere loungebank op het terras, satelliet TV, gratis wifi, extra lange bedden, Dolce Gusto koffieautomaat, opgemaakte bedden, etc.

Tip: de luxe extra’s verschillen per aanbieder, dus kijk eerst even goed rond voordat je een luxe stacaravan boekt bij LuxCamp.

Glamping

Bij LuxCamp heb je de keuze uit 3 verschillende lodgetenten. Er zijn lodgetenten met 2 of 3 slaapkamers. De lodgetenten met 3 slaapkamers hebben geen eigen badkamer. De lodgetenten met 2 slaapkamers hebben wel een eigen badkamer. De lodgetenten met 2 slaapkamers hebben ook satelliet TV, en één van deze lodgetenten is voorzien van gratis wifi.

  • Holiday (3 slaapkamers, 37 m²)
  • Tent Glamping 4+1 (2 slaapkamers, 35 m², badkamer)
  • Glamping tent (2 slaapkamers, 35 m², badkamer, gratis wifi)

Appartementen en studio’s

Bij LuxCamp kun je ook de appartementen en studio’s boeken. Er zijn 1, 2, en 3 kamer appartementen, en je hebt de keuze uit een comfort of een superior appartement.

Kampeerplaatsen

De kampeerplaatsen zijn tussen de 80 – 100 m² groot en hebben een water en elektriciteit aansluiting. Je kunt hier komen kamperen met een tent, caravan, camper of vouwwagen. De ondergrond van de kampeerplaats is gras. Barbecueën is toegestaan en je hond is ook welkom (tegen betaling).

Boeken

Boek een stacaravan, lodgetent, appartement of kampeerplaats bij LuxCamp.