Go4Holiday

Stacaravans, bungalowtent en lodgetent

Go4Holiday verhuurt heel veel stacaravans, een bungalowtent en een lodgetent op camping Zaton Holiday Resort. Go4Holiday biedt de stacaravans en tenten van verschillende aanbieders aan.

Stacaravans

Go4Holiday biedt de stacaravans aan van verschillende aanbieders, hierdoor is de keuze groot. Ook stacaravans van buitenlandse aanbieders kun je boeken bij Go4Holiday. Zo kun je onder andere de stacaravans van Al Fresco, Gebetsroither en Eurocamp bij Go4Holiday boeken.

Je hebt de keuze uit wel 30 stacaravans bij Go4Holday. De stacaravans variëren in grootte en luxe, 2 of 3 slaapkamers, 1 of 2 badkamers, etc. Er zitten basic stacaravans bij, maar ook luxe lounge stacaravans.

Luxe stacaravans

Omdat Go4Holiday de stacaravans van verschillende aanbieders verhuurt, is de keuze in luxe stacaravans groot. Denk hierbij aan stacaravans met een lekkere loungebank op het terras, satelliet TV, gratis wifi, extra lange bedden, Dolce Gusto koffieautomaat, opgemaakte bedden, etc.

Tip: de luxe extra’s verschillen per aanbieder, dus kijk eerst even goed rond voordat je een luxe stacaravan boekt bij Go4Holiday.

Bungalowtent

De bungalowtent die je kunt boeken bij Go4Holiday is 25m² en heeft 3 slaapcabines. Bij de bungalowtent hoort een partytent, zodat je voor je tent een overdekt terras hebt.

Lodgetent

De lodgetent staat op een houten vloer en heeft 2 slaapkamers. De tent is 35 m² en voorzien van toilet, douche en wastafel. De luxe lodgetent heeft verder nog gratis wifi en satelliet TV.

Boeken

Boek een stacaravan, bungalowtent of lodgetent bij Go4Holiday.