Roan

Stacaravans en een bungalowtent

Bij Roan heb je de keuze uit vijf stacaravans en een bungalowtent.

Bungalowtent

​De bungalowtent van Roan is 25 m², heeft 3 slaapkamers, en is geschikt voor maximaal 6 personen. Er staat een partytent bij de bungalowtent, en er is gratis een ventilator en houtskool- of gasbarbecue in de bungalowtent aanwezig.

Stacaravans

De stacaravans van Roan zijn bijna allemaal mooie luxe stacaravans. Alle stacaravans zijn geschikt voor 7 personen en zijn voorzien van een gas barbecue. Stacaravan Excellent is de meest eenvoudige en goedkoopste stacaravan.

Luxe stacaravans

Bij Roan heb je de keuze uit drie luxe lounge stacaravans. Alle Lounge stacaravans hebben een grote loungebank en een luxe ligbed op de veranda, satelliet TV met Nederlandse zenders, en een afwasmachine.

Stacaravan Vision Lounge is de nieuwste stacaravan en is voorzien van een luxe zweefparasol.

Stacaravan Supreme Lounge is de meest luxe stacaravan, met o.a. een eigen wifi netwerk, Nespresso koffiezetapparaat, XL-grillplaat, extra lang tweepersoonsbed (2,10 m), opgemaakte bedden bij aankomst en de eindschoonmaak is inclusief.

Stacaravan overzicht Roan

  • Drie slaapkamer stacaravan Excellent
  • Drie slaapkamer stacaravan Excellent met afwasmachine
  • Drie slaapkamer stacaravan Excellent Lounge
  • Drie slaapkamer stacaravan Vision Lounge (nieuw in 2019)
  • Drie slaapkamer stacaravan Supreme Lounge

Huisdieren

Alleen in de bungalowtent van Roan zijn huisdieren toegestaan.

Plattegrond

Op de website van Roan kun je een plattegrond van de camping aanvragen. Op deze plattegrond kun je zien waar de stacaravans en tenten van Roan zich precies op de camping bevinden. Je hoeft alleen je naam en e-mail adres in te vullen, vervolgens sturen ze je de plattegrond over de e-mail toe.

Boeken

Boek een bungalowtent of stacaravan bij Roan.